Formación

Benvolguda companya, benvolgut company,

Des del Departament d’Igualtat de la Mancomunitat de la Ribera Alta es van a posar en marxa les accions formatives que estan recollides en les accions 15 i 16 del II Pla d’Igualtat d’Oportunitats (PIO), i que es desenvoluparan a partir d’este mes de setembre.

Les accions programades i que la plantilla de la Mancomunitat ha de realitzar s’estructuren en dos nivells. Cada acció es desenvoluparà en una sessió de 2,5 hores de durada i són seqüencials, així que una vegada finalitzat el primer nivell has de fer el següent:

 • Formació BÀSICA EN IGUALTAT D’OPORTUNITATS ENTRE DONES I HOMES (Bàsica)
 • Formació en PERSPECTIVA DE GÈNERE EN L’ADMINISTRACIÓ (Perspectiva)

Tal com ve establert en el II PIO de la Mancomunitat, la totalitat de la plantilla ha de participar en aquestes formacions. Per aquest motiu i amb l’objectiu de facilitar la conciliació de les nostres tasques professionals i de servei, s’han programat diverses dates alternatives. Així, cal que t’inscrigues i emplenes les dades del formulari en la sessió que millor s’ajuste a la teua disponibilitat horària en l’enllaç https://diversitat.manra.org/formacio/  abans del proper dia 18 de setembre.

Per tant, es tracta que tries un dia de cada formació perquè se te reserve una plaça. Hi ha un màxim de 25 persones per sessió. Has de seleccionar en el calendari els dos dies triats i emplenar les dades perquè puguem establir una interacció en cas de modificacions.

Les accions formatives es desenvoluparan els dilluns de 16.00 a 18.30 i els divendres de 12.00 a 14.30, segons els nivells, en la seu de la Mancomunitat.

El calendari de la formació és el següent:

 • DIES FORMACIÓ BÀSICA: 23, 27 i 30 DE SETEMBRE. 4, 18, 21 i 28 D’OCTUBRE. 8, 11 i 15 DE NOVEMBRE. (Has de triar un dia)
 • DIES FORMACIÓ PERSPECTIVA: 18, 22, 25 i 29 DE NOVEMBRE. 2, 9,13 i 16 DE DESEMBRE. (Has de triar un dia)

A la finalització de les dos sessions s’acumulen cinc hores de formació, que es certificaran adequadament.

Per a qualsevol dubte estem a la teua disposició: (96 241 41 42) Ext. 125

Moltes gràcies, salutacions.

Departament d’Igualtat

Entitat concedent: Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Politiques Inclusives

Programa subvencionat: PÍNDOLES D’IGUALTAT

Import rebut: 20.000 €

Alfabetización: Son acciones que se pueden organizar en los municipios, siempre que se tenga identificada una demanda superior a cinco personas, y que tienen como objetivo el aprendizaje básico de la lengua y cultura española a través de talleres de corta duración (sesiones de una hora y treinta minutos). Los días y el horario son flexibles y serán acordados en una primera reunión convocada en los ayuntamientos que tengan interés.

 • Para poder gestionar estas acciones, , hemos elaborado un formulario de contacto que se encuentra aquí .

Tutorías para la obtención de la nacionalidad española: Van dirigidas a las personas extranjeras que necesiten un apoyo o tutoría para la obtención de los certificados del Instituto Cervantes CESCE. La duración de las tutorías es de una hora y treinta minutos, de 10.00 a 11.30h.

 • Hay que hacer la inscripción a través de la web cumplimentando una ficha de datos de la persona interesada. El máximo de plazas es de siete por sesión y tendrá lugar el tercer martes de cada mes en la sede de la Mancomunitat de la Ribera Alta (C/ Taronger 116 – Alzira).
  • Martes 20 de febrero
  • Martes 20 de marzo
  • Martes 17 de abrilMartes 15 de mayo

El café de las 9.30 h. Es un espacio para el empoderamiento de las mujeres del territorio. Dispondremos de profesionales de diferentes ámbitos, que nos hablarán de la salud de las mujeres, las oportunidades de las redes de mujeres y cualquier tema de interés para las mujeres.

 • Hay que hacer la inscripción a través de la web cumplimentando una ficha de datos de la persona interesada, el máximo de plazas es de diez por sesión y tendrá lugar los miércoles en la sede de la Mancomunitat de la Ribera Alta (C/ Taronger 116 – Alzira).
  • Miércoles 7 de marzo
  • Miércoles 4 de abril
  • Miércoles 9 de mayo

Formulario de Inscripción en el siguiente enlace

Ir al contenido