Formació Ajuntaments 2020

Des de l’Agència d’Igualtat i Convivència (AIC) de la Mancomunitat de la Ribera Alta volem posar en marxa dues accions formatives en Violència de Gènere, i que oferim dins de les actuacions del Pacte Contra la Violència de Gènere, i que es desenvoluparà a partir d’este mes de maig.
Per tant, proposem assistir a dues xerrades formatives en matèria de violència de gènere que seran impartides en línia. Ambdues sessions són complementàries i consecutives i tenen una durada aproximada de 1 hora cadascuna d’elles (45 minuts de xerrada + 15 minuts de debat):

1. Aproximació a la violència de gènere. La realitat que ens envolta. (Inscripció oberta fins el 26 de juny)
2. Sobreviure a la VG des de la seua mirada. (Inscripció oberta fins el 22 de juliol)

Així, cal que t’inscrigues i emplenes les dades del formulari en la sessió que millor s’ajuste a la teua disponibilitat horària . Has de seleccionar en el calendari un dia en el que realitzaràs la primera sessió perquè se te reserve una plaça i emplenar les dades perquè puguem establir una interacció en cas de modificacions.
A la finalització de les dos sessions, la que t’has inscrit avui i la que et farem arribar més endavant, es certificarà la assistència adequadament.

[ninja_form id=5]

Skip to content