Formació

Benvolguda companya, benvolgut company,

Des del Departament d’Igualtat de la Mancomunitat de la Ribera Alta es van a posar en marxa les accions formatives que estan recollides en les accions 15 i 16 del II Pla d’Igualtat d’Oportunitats (PIO), i que es desenvoluparan a partir d’este mes de setembre.

Les accions programades i que la plantilla de la Mancomunitat ha de realitzar s’estructuren en dos nivells. Cada acció es desenvoluparà en una sessió de 2,5 hores de durada i són seqüencials, així que una vegada finalitzat el primer nivell has de fer el següent:

 • Formació BÀSICA EN IGUALTAT D’OPORTUNITATS ENTRE DONES I HOMES (Bàsica)
 • Formació en PERSPECTIVA DE GÈNERE EN L’ADMINISTRACIÓ (Perspectiva)

Tal com ve establert en el II PIO de la Mancomunitat, la totalitat de la plantilla ha de participar en aquestes formacions. Per aquest motiu i amb l’objectiu de facilitar la conciliació de les nostres tasques professionals i de servei, s’han programat diverses dates alternatives. Així, cal que t’inscrigues i emplenes les dades del formulari en la sessió que millor s’ajuste a la teua disponibilitat horària en l’enllaç https://diversitat.manra.org/formacio/  abans del proper dia 18 de setembre.

Per tant, es tracta que tries un dia de cada formació perquè se te reserve una plaça. Hi ha un màxim de 25 persones per sessió. Has de seleccionar en el calendari els dos dies triats i emplenar les dades perquè puguem establir una interacció en cas de modificacions.

Les accions formatives es desenvoluparan els dilluns de 16.00 a 18.30 i els divendres de 12.00 a 14.30, segons els nivells, en la seu de la Mancomunitat.

El calendari de la formació és el següent:

 • DIES FORMACIÓ BÀSICA: 23, 27 i 30 DE SETEMBRE. 4, 18, 21 i 28 D’OCTUBRE. 8, 11 i 15 DE NOVEMBRE. (Has de triar un dia)
 • DIES FORMACIÓ PERSPECTIVA: 18, 22, 25 i 29 DE NOVEMBRE. 2, 9,13 i 16 DE DESEMBRE. (Has de triar un dia)

A la finalització de les dos sessions s’acumulen cinc hores de formació, que es certificaran adequadament.

Per a qualsevol dubte estem a la teua disposició: (96 241 41 42) Ext. 125

Moltes gràcies, salutacions.

Departament d’Igualtat

Entitat concedent: Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Politiques Inclusives

Programa subvencionat: PÍNDOLES D’IGUALTAT

Import rebut: 20.000 €

Alfabetització: Són accions que es poden organitzar en els municipis, sempre que es tinga identificada una demanda superior a cinc persones, i que tenen com a objectiu l’aprenentatge bàsic de la llengua i cultura espanyola a través de tallers de curta duració (sessions d’una hora i trenta minuts). Els dies i l’horari són flexibles i seran acordats en una primera reunió convocada en els ajuntaments que tinguen interés.

 • Per a poder gestionar estes accions, hem elaborat un formulari de contacte que es troba en la pàgina web en aquest apartat.

Tutories per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola: Van dirigides a les persones estrangeres que necessiten un suport o tutoria per a l’obtenció dels certificats de l’Institut Cervantes CESCE. La duració de les tutories és d’una hora i trenta minuts, de 10.00 a 11.30h.

 • Cal fer la inscripció a través de la web omplint una fitxa de dades de la persona interessada. El màxim de places és de set per sessió i tindrà lloc el tercer dimarts de cada mes en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta (C/ Taronger 116 – Alzira).
  • Dimarts 20 de febrer
  • Dimarts 20 de març
  • Dimarts 17 d’abril
  • Dimarts 15 de maig

El café de les 9.30 h. És un espai per a l’apoderament de les dones del territori. Disposarem de professionals de diferents àmbits, que ens parlaran de la salut de les dones, les oportunitats de les xarxes de dones i qualsevol tema d’interés per a les dones.

 • Cal fer la inscripció a través de la web omplint una fitxa de dades de la persona interessada, el màxim de places és de 10 per sessió i tindrà lloc els dimecres en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta (C/ Taronger 116 – Alzira).
  • Dimecres 7 de març
  • Dimecres 4 d’abril
  • Dimecres 9 de maig

Formulari d’Inscripció en el seguent enllaç

Skip to content